Бойко Борисов още не може да повярва, че е приключил монополът

...
Бойко Борисов още не може да повярва, че е приключил монополът
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Борисов още не вярва, че монополното му управлението приключи |

Бойко Борисов още не може да повярва, че е завършил монополът на властта, съобщи социологът Андрей Райчев пред Нова ТВ.

Според него в страната има нова обстановка. " Преди моделът беше полярен, а в този момент подобен няма. Кирил Петков и Асен Василев имат електорат с размити граници. Те взимат от другите. ГЕРБ пък има твърди граници – 600 хиляди души, което е и най-голямата група в България ", добави той.

Тази група (на ГЕРБ - бел. ред.) чува неща, които техните съперници не чуват. Доходът на българина се е удвоил сред 2010 година и 2020 година Чуват, че въпреки и доста да се краде по автомагистралите, само че автомагистрали има. Чуват също, че Борисов се е справил с мигрантската рецесия по неповторим метод. В Гърция всеки ден влизат нови и нови мигранти, а в България няма един. И те чуват, че заслужава е персонално на Борисов, сподели Райчев.

По думите му България единствена на Балканите мина неистерично през Коронавирус рецесията. " В Сърбия вървяха с автомати по улицата, в Гърция трябваше да се обадиш по телефона, с цел да излезеш от у дома ”, сподели още социологът.

Райчев добави, че изолацията на Борисов в Народното събрание ще продължи, до момента в който той се държи надменно: " ГЕРБ би трябвало да се държат съдружно. Българска социалистическа партия имаха цялата власт и им лиши години, с цел да осъзнаят, че не са единствената партия "

Социологът сподели още, че " Демократична България " също са доста постоянна група.

Те са хора с европейска рекламация и възприятие, че са най-умните в страната. Тяхната група може да нарасне до 500 хиляди души. Те бяха доста огромни, само че в този момент са други хора. Това е една група от хора, които не могат да схванат за какво " простаците " не ги канят на власт. Не могат да бъдат разрушени и махнати. 

Относно " ИТН " Андрей Райчев сподели, че нещата са други. " Кобрата, на която за нищо не й пука, която не признава никакъв престиж . Хората като Слави са към 10 на 100 - или към 200-300 хиляди души. ИТН получи подобен огромен резултат, тъй като получи мандат да смъкна Борисов. За него гласоподаваха голямо количество хора, не тъй като го харесват ", изясни социологът.

Райчев изясни, че това не са " слависти ": Те гласоподаваха за него и му споделиха: " Победи го! " И той го победи (Бойко Борисов - бел. ред.). Именно тези хора в този момент няма да гласоподават за него.

Според него в страната няма рецесия. „ За да живеем като европейци би трябвало да създадем системи за надзор. Всеки ден всичко да се случва транспарантно ”, изясни той.

Райчев бе безапелационен, че президентът Румен Радев има неоспорим и голям престиж в обществото.

„ Факт е, че държавното управление на Радев слезе с овации от сцената. Противниците му са толкоз сигурни, че той ще победи, че никой не се записва да играе с него ”.

По думите му в случай че Корнелия Нинова отдръпна поддръжката си от Радев е все едно да " си направи харакири пред тв приемника ": Абсурдно е. Тя ще завърши за броени часове. Българска социалистическа партия отива към размера на Движение за права и свободи, само че това си е дамгосана партия. 

Райчев добави, че държавно управление ще има в 47-ия парламент и надали ще се върви още веднъж на избори. " Ще се приказва за държавно управление, което да е 2 години, само че ще издържи една ", безапелационен е той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР